Cisco RV320

Obtenir un rendiment òptim, Seguretat i Fiabilitat, mantingui els seus empleats, el seu negoci, i vostè mateix productiva i eficaç. El Cisco RV320 Dual Gigabit WAN Router VPN és una opció ideal per a QUALSEVOL oficina petita o petit Negoci a la recerca de Rendiment, seguridad i fiabilitat en su xarxa.

  • Rendimient Suporta velocitats de Gigabit Ethernet per a connexions cablejades interns i externs; maneja fàcilment grans arxius i usuaris concurrents per mantenir els empleats productius.
  • Accès sencill, altament segur connectar múltiples ubicacions i treballadors remots mitjançant VPN, o la creació de xarxes virtuals independents i les regles d’accés per ajudar a protegir les dades sensibles.
  • Facilitat d’ús es pot implementar directament fora de la caixa; assistents de configuració redueixen el temps de configuració al minut.
  • Flexible ofereix la possibilitat d’usar 3G i 4G mòdems de banda ampla de commutació per error.
  • Online Device Emulator Navegar a través de gestió i configuració del producte característiques Cisco Small Business.
+

HP ProLiant ML10

Està buscant un servidor independent que sigui assequible i flexible per a la seva petita empresa? El servidor HPE ProLiant ML10 v2 és un servidor en torre de 4U d’un sol sòcol que ofereix el valor excelent que les petites empreses requereixen per executar un entorn de xarxa petit. Proporciona a les empreses de nivell bàsic un servidor assequible que es pot utilitzar com una configuració de torre independent. És perfecte per a empreses que busquen un servidor amb un baix cost d’adquisició, més ranures de connectivitat per a emmagatzematge i xarxes, procés optimitzat amb fiabilitat integrada i gestió àgil.

Novetats:
  • Compatible amb processadors Intel ® Xeon® E3-1200 v3 per a més rendiment.
  • Compatible amb PCIe Gen3 per a major ample de banda.
  • Fins a sis unitats de disc dur de factor de forma gran (LFF) internes per a major capacitat d’emmagatzematge.
Característiques:

El servidor HPE ProLiant ML10 v2 ofereix la tecnologia de servidor adequada per a les petites empreses que busquen el rendiment i les característiques adequades, a un preu assequible.

La gestió fora de banda i remota de HPE Integrated Lights-Out (iLO 4) integrada permet als administradors de xarxa supervisar i actualitzar servidors de forma remota fàcilment, reduint qualsevol despesa de desplaçament a altres ubicacions.

Preinstal·lat amb 2×1 GbE i fins a quatre (4) ranures PCIe per adaptar-se i créixer per satisfer les necessitats canviants dels negocis.

El disseny del servidor HPE ProLiant ML10 v2 permet una instal·lació fàcil i una còmoda ampliació per satisfer les necessitats empresarials, amb suport per fins a sis (6) unitats de disc dur amb factor de forma gran (LFF), quatre (4) ports USB i quatre (4) ranures d’E / S.

Dissenyat amb dos (2) ports NIC de 2×1 GbE per a una millor experiència de xarxes i una major disponibilitat.

El servidor ML10 v2 ofereix molts anys de capacitat d’ampliació i eficiència operativa per a empreses, al preu d’un ordinador de sobretaula.

+